Internationale Vrouwendag 2010

Geplaatst op donderdag 28 januari 2010 @ 19:26 , 343 keer bekeken

Vooraankondiging Internationale Vrouwendag Leidschendam-Voorburg  
 

Op zaterdag 6 maart as. organiseert Stichting IBCE van 14.00 - 17.00 uur de Internationale Vrouwendag op de Brede School de Waterlelie in Leidschendam. Dit jaar is het centrale thema ‘armoede’.  

Veel vrouwen zoeken elkaar op Internationale Vrouwendag op en inspireren elkaar met verhalen uit elkaars culturen. Het is altijd een bijzondere dag waarop allochtonen en autochtone vrouwen kennis met elkaar maken en elkaars achtergronden beter leren begrijpen. Op Vrouwendag vinden nieuwe ontmoetingen plaats en kunnen vrouwen zich samen sterk maken voor elkaar.  

Op de Waterlelie kunt u deze middag kennis maken met verhalen en optredens rond het thema ‘armoede’ door bijzondere vrouwen. Misschien doet u ook zelf inspiratie op en begint u nu eindelijk aan dat boek of dat unieke schilderij of gedicht of beseft u in ene waarom u hier bent. Het wordt een feestelijke ontmoetingsdag met muziek, verhalen, gedichten en prachtige optredens. Ook dit jaar wordt weer gezorgd voor overheerlijke exotische hapjes uit allerlei werelddelen.  

Viert u op 6 maart Internationale Vrouwendag met ons mee? 

De Internationale Vrouwendag wordt dit jaar in Leidschendam-Voorburg georganiseerd door de stichting IBCE (Interculturele Bevorderingscentrum & Educatie). Stichting IBCE zet zich in voor allochtone jongeren en vrouwen in de gemeente. Om de Internationale Vrouwendag ook dit jaar weer tot een groot succes te maken, nodigt stichting IBCE u graag uit op 03 februari 2010 om 20.00 uur, in de Valkhof 67 te Leidschendam om mee te helpen met de voorbereidingen. Wilt u meehelpen, meedenken of heeft u zelf een goed idee voor deze dag? Neemt u dan contact op met Zeynep H. Killi, tel. 070-7780056 of 06-55344469 of e-mail zhkilli@gmail.com.  Zij wisselt graag met u van gedachten om samen met u invulling te geven aan het programma.   


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: